Kino Klandestino #7

Kino Klandestino #7 – Stadion Esserberg

De 7e editie van Kino Klandestino vond plaats bij voetbalclub Be Quick 1887, in het monumentale Stadion Esserberg, te Haren. De film ‘Next Goal Wins’ vertelde het aandoenlijke verhaal over het slechtste voetbalteam op de FIFA wereldranglijst, afkomstig van het tropische eiland American Samoa. Toen dat ene verlossende doelpunt werd gemaakt, steeg er een luid gejuich op afkomstig van de honderden Kino supporters op de tribune.

De avond kende winnaars en verliezers. Zo waren er prachtige prijzen te winnen met de ‘petje-op-petje-af’ voetbalquiz en de roemruchtige Kino loterij. In de rust kon men zelf ook een balletje trappen en penalty schieten. Commentator Wabbesch Wabbesch deed live verslag van alle acties op het veld. Tussendoor konden alle teams op de foto voor de sponsormuur.

Zoals bij elke wedstrijd is meedoen belangrijker dan winnen. Kino Klandestino #7 gaat de boeken in als een topeditie met een prachtige uitslag en een ongekend goede teamspirit.

“Teamwork makes the dream work”

 

Trailer Next Goal Wins

Kommissie Stiekem lekt lokatie uit

“Na wekenlange geheimhouding, geruchten en gespeculeer is het hoge woord eruit: de zevende editie van topsecret cinema Kino Klandestino vindt plaats bij voetbalclub Be Quick 1887, in het monumentale Stadion Esserberg. Traditiegetrouw past de film bij de locatie, maar welke film het precies is, hoor je vanavond.”

Zaterdag 15 juli
Lokatie: Stadion Esserberg – Rijksstraatweg 16 in Haren
Kaartverkoop € 13  aan de deur
Deuren open: 20:30 uur
Start programma: 21:30 uur
Start film bij zonsondergang: rond 22:15 uur
Einde programma: rond middernacht

Praktische info: 

– Er is geen pin, dus je kan lekker authentiek contant betalen.

– De vrijblijvende dresscode is ‘sportief Hawaii’.

– Het is mogelijk om gratis te parkeren bij het stadion.

– Voor de allereerste keer is Kino Klandestino rolstoeltoegankelijk!

– Je hoeft niet bang te zijn voor eventuele regen want de tribune is helemaal  overdekt.

– De online kaartverkoop is gestopt, maar er zijn nog kaarten te koop aan de deur voor € 13,-

– De film is Engels gesproken en heeft Nederlandse ondertiteling.

Neem je team mee!

Er passen duizenden toeschouwers in Stadion Esserberg, dus er zijn nog genoeg kaarten te koop aan de deur. #teamspirit #teamplayers #teamgoals

Kino Klandestino #7 

Tropical Summer Special

Avontuurlijke filmliefhebbers opgelet: met Kino Klandestino #7 gaan we een grens over. Alle voorgaande Kino Klandestino’s waren slechts opwarmertjes voor de tropical summer special van zaterdag 15 juli. Aangemoedigd door jullie lovende reacties en gewapend met een absolute feel good film, werkt het Kino-team zich weer in het zweet voor een grandioze editie.

Nu het kwik begint op te lopen brengt Kino #7 je een prachtige film over winnaars en verliezers heel, heel erg ver hiervandaan. De perfecte zomervakantie pre-party in een monumentale omgeving. Loop jij warm voor tropische sferen en hartverwarmende films op top secret locaties? Wees er dan snel bij en scoor dat Kino kaartje!

#palmbomen #DavidGoliath #teamspirit #grensverleggend #monumentje #haka #ruwebolsterblankepit #nummerlaatst #andereculturen #hawaiishirt

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide