Kino Klandestino #1

Eerste Kino Klandestino een groot succes

Ruim 200 bezoekers waren zaterdagavond 17 mei te gast in de Vinkenborgh, een voormalige vestiging van het Alfacollege in Vinkhuizen. Na een speurtocht door het gebouw kwamen bezoekers terecht in een leegstaand zwembad vol zitzakken waar de film ZOMBIE: The Resurrection of Tim Zom vertoond werd. Deze Nederlandse documentaire over Tim Zom, een Rotterdams straatjochie dat uitgroeit tot professioneel skateboarder,  past goed bij de nieuwe bestemming van het gebouw. De Vinkenborgh wordt namelijk omgebouwd tot skateboardpark. De eerste editie van Kino Klandestino was helemaal uitverkocht.

ZOMBIE: The resurrection of Tim Zom

De eerste Kino Klandestino vertoont de ruige feelgood documentaire over Tim Zom. Geboren en getogen in Rotterdam Zuid, vecht hij zich los van een duister verleden en staat op het punt internationaal door te breken als professioneel skateboarder. Zijn carrière brengt hem van de harde realiteit in Rotterdam tot de American Dream in Los Angeles. ZOMBIE is een film over een zeldzaam en verrassend karakter dat door zijn talent en persoonlijkheid tegen alle verwachtingen en tegenslagen in uitgroeit tot een held. Op het International Film Festival Rotterdam eindigde ZOMBIE op nummer 2 van de Publieksprijs. 

Kino #1 in de media

 

 

artikel dagblad van het noorden 10 mei 2014 DvhN 19 mei 2014

 

 

 

 

Lokatie Kino Klandestino #1

Fotohints Kino Klandestino #1

Er was eens…

…een groots en robuust gebouw met een bruisend hart vol tomeloze toekomstplannen. Een plek waar dromen oplaaiden en tegelijk illusies ruw vervlogen. Nu is het een verlaten doolhof vol vervagende herinneringen, al gloren aan de horizon nieuwe ideeen. Een verborgen bastion waar men het bestaan nog niet van kent maar dat op 17 mei eenmalig toegankelijk wordt voor een avontuurlijk publiek.

#urban #verganeglorie #leegstand #groots #nostalgie #nieuwleven #herinrichting #feelgood

datum: zaterdag 17 mei 2014
lokatie: geheim
deuren open: 20:00u – 21:30u

UITVERKOCHT

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide