Kino Klandestino #3

Ruim 400 nieuwsgierige bezoekers

trotseerden de storm om te gast te zijn bij de kerst-editie in Manege d’Oude Held op 21 december 2014. Na de kaartcontrole in een paardentrailer maakte de bezoekers een tocht langs de paardenstallen om vervolgens via een klein deurtje ineens middenin een mega bioscoop te staan. De voorpremiere van de IJslandse film Of Horses and Men deed de paarden in de stallen meehinniken en dat is precies waar Kino Klandestino om draait; een unieke dimensie door bijzondere film en lokatie te matchen. 

Lokatiebekendmaking door Siebren Zwerwer

De Groningse ondernemer Siebren Zwerwer stelt zijn manege ter beschikking als lokatie voor de derde editie van Kino Klandestino op zondag 21 december 2014. Hij maakte op youtube de lokatie bekend. 

Voorpremiere ‘Of Horses and Men’

“De IJslandse Benedikt Erlingsson levert met Of Horses and Men een eigenwijs speelfilmdebuut af, waarin mens en paard de hoofdrol delen.” Filmkrant

Kerst-Kino fotomoment:

Kino Klandestino #3 in de media:

De fotohints:

De lokatie:

Prettige Kino en een gelukkig nieuwjaar

Net wanneer je het klappen van de zweep dacht te kennen, is daar de grandioze derde editie van Kino Klandestino. Een beauty van een film op een ontzagwekkende locatie, waar het gemütliche van een Duitse kerstmarkt moeiteloos samengaat met Scandinavische zwarte humor. Vergeet Rudolf the Reindeer, haal je beste trui van stal en geniet van je kerstvakantie, Kino-style.

#kortstedag #hohoho #gluhwein #noorsetrui #immens #bestekinototnutoe #humor #indoor 

21 december 2014
lokatiebekendmaking: 16:00 uur
Kino Kulinair: 19:00 uur
deuren open: 20:00 uur
start film: 21:00 uur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide